Στην “GreenPoint” θα βρείτε ακόμη πολλά βοηθητικά και διακοσμητικά είδη.

Συντριβάνια:
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε συντριβάνια μικρά, μεγάλα και επι παραγγελία. Συντριβάνια για το γραφείο σας, την βεράντα σας, το σαλόνι σας, την εταιρία σας και τον κήπο σας.

Υλικά στήριξης:
Διαθέτουμε υλικά στήριξης φυτών όπως μπαμπού από ένα μέτρο εως 3 μέτρα, πασσάλους για μεγάλα δέντρα, κορδόνι δεσίματος φυτών. Πέργολες διαφόρων υλικών και διαστάσεων.

Διακοσμητικά Μπαμπού πολύ μεγάλων διαστάσεων και διατομων.

Εργαλεία κήπου:
Στο χώρο μας θα βρείτε μικροεργαλεία κήπου, ποτιστήρια, ψεκαστήρες, ψαλίδια, κλαδευτήρια, λάστιχα ποτίσματος, ταχυσυνδέσμους, αντλίες συντριβανιών, φτυάρια, τσουγκράνες κ.α.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τις περισσότερες εταιρίες μηχανημάτων και εργαλείων κήπου, ηλεκτρικών, μπαταρίας και βενζίνης.

Λιπάσματα – σκευάσματα φυτοπροστασίας:
Διαθέτουμε όλων των ειδών τα λιπάσματα, κρυσταλικά, κοκκώδη, υγρά, υδατοδυάλιτα, σίδηρο, σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες. Επίσης διαθέτουμε οικολογικά σκευάσματα φυτοπροστασίας, αποθητικά πτηνών, αποθητικά ζώων, αποθητικά φιδιών, καθώς επίσης και σκευάσματα για την καταπολέμηση σαλιγκαριών, μυρμηγκιών, κατσαριδων, κουνουπιών, μυγών και αλλων εντόμων.

Δίχυα σκίασης και προστασίας:
Διαθέτουμε δίχτυα σκίασης σε διάφορα μεγέθη και βαθμούς σκίασης, από 35% εως 90% σκίαση. Πανιά εδαφοκάλυψης σε διάφορες διαστάσεις, αντιπαγετικά πάνια προστασίας και έτοιμες σακούλες για τα ευαίσθητα στο κρύο φυτά και καλλιέργιες, δίχτυα προστασίας χαλαζιού, δίχτυα για την προστασία από πτηνά κ.α.